Komplette babyshower-pakker til piger og drenge

Venter din søster, veninde, datter eller kæreste en lille ny, så skal du snart i gang med at planlægge en flot babyshower. En graviditet kan føles lang og ventetiden uoverskuelig, især for den vordende mor. En festlig dag vil derfor være til stor glæde for enhver kommende mor, der trænger til lidt forkælelse og opmærksomhed. Vi tilbyder en komplet pakkeløsning til babyshowers, så du kun skal koncentrere dig om at hygge om den gravide.

Se vores produkter

Fortryllende og elegante festpakker

En fest skal gøre indtryk, og det kræver en hel del af arrangøren. Der skal både være styr på gæstelisten, mad, underholdning, gaver og oppyntning. Og sidstnævnte kan være en besværlig affære, da du kan risikere at skulle byen rundt efter det rette babyshower-service og pynt. Her står vi klar som din redning. Vi går all in og tilbyder de mest fantastiske festpakker, der er med til at skabe de perfekte rammer for et sødt og stilfuldt babyshower. Vores festpakker er også oplagte, hvis du står og skal planlægge en barnedåb. 

Specielt udvalgte kvalitetsprodukter 

Når du køber en komplet festpakke hos os, får du en fantastisk pakkeløsning, der skaber den helt rette stemning til babyshoweret. Hvad end det er en dreng eller pige, der vokser i maven, så har vi søde festsæt i forskellige temaer, der passer til enhver anledning. Vi har selv udvalgt og testet vores produkter, og de er alle i høj kvalitet. Derfor kan du være sikker

på, at du kun får det bedste med i din pakke. I vores festpakker finder du blandt andet:

 • Tallerkner
 • Kopper
 • Bestik
 • Servietter
 • Sugerør
 • Dug
 • Hatte
 • Balloner i mange størrelser
 • Konfetti
 • Banner
 • Pompomer
 • … al den pynt, der hører sig til!

Typiske spørgsmål om babyshower

Når du står over for at skulle afholde et babyshower, kan der opstå mange tvivlsspørgsmål. For hvad er egentlig forventningerne, og hvordan holder man typisk et babyshower? Vi har herunder samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål, så du kan komme godt i gang med planlægningen af den hyggelige fejring af moderen og det kommende liv.

Hvorfor holder man et babyshower?

Babyshowers stammer fra USA, hvor der længe har været tradition for, at familie og venner fejrer de vordende mødre. Det er samtidig en god anledning til at samle alle dem, der glæder sig til at støtte moderen og tage del i den lille babys liv. Heldigvis brager traditionen frem i Danmark, så også kommende mødre her kan fejres, forkæles og hygges om med en fantastisk fest. 

Hvornår holder man et babyshower?

Et babyshower afholdes typisk en måned eller to før terminsdatoen. Der er mange, der planlægger pynten ud fra barnets køn, som man på dette tidspunkt har fået fastslået, hvis man ikke ønsker at overraskes. Typisk får en lille kommende dreng et lyseblåt tema, mens en pige får et lyserødt. Man kan dog også sagtens holde festen uden at kende kønnet – her kan du for eksempel vælge unicorn-temaet eller løssalg fra shoppen.

Hvordan arrangerer man et babyshower?

Babyshowers holdes ofte som en surprise, enten hjemme hos den gravide selv eller hos en af dem, der planlægger festen. Den gravide kan også sagtens selv stå for planlægningen og afholdelsen af festen. Sørg for at få inviteret alle i god tid, og herefter kan I planlægge maden. Det er typisk et sammenskudsgilde, hvor alle gæster bringer en ret, men I kan naturligvis også bestille udefra, hvis det skal være ekstra nemt. Festen afholdes ofte om formiddagen eller eftermiddagen, så en brunch eller frokost er oplagt. Til dessert vælger mange at få lavet en flot kage eller nogle fine små cupcakes. Til nogle babyshowers er der arrangeret sjove lege som quizzes eller gættelege, mens andre helst bare vil bruge tiden til at tale om forventninger og erfaringer. Det er helt op til dig, der planlægger, og den, du skal holde festen for. 

Hvordan pynter man til et babyshower?

Noget af det, der gør et babyshower helt specielt, er den flotte og fuldendte oppyntning, og her er det er altid smukt, når servicen passer med pynten. Den typiske pynt til et babyshower indeholder babyshower-service, banner, balloner, pompomer og guirlander. Som nævnt vælger mange at holde temaet i lyseblå eller lyserøde farver afhængigt af barnets køn, men det er helt op til arrangøren. Uanset hvad, så gør vi det nemt for dig med komplette festpakker til babyshoweret, så du har en ting mindre at tænke på.

 

Luksusfester

Vibevej 44, 7451 Sunds

+45 3096 1203 (12-14 i hverdagen)

webshop@luksusfester.dk

CVR-nr.: 37176982

Introduktion Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.   Læs mere

Scroll Up
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen