Om Luksusfester

Luksusfester er en webshop med uovertrufne festpakker.

Vi går all in og det tænker vi også i vil med jeres kommende fester. Kort sag, går vi op i at en fest skal gøre indtryk og skabe de perfekte rammer. Vi sørger nøje for at kontrollere samt bevare kvaliteten af produkterne og kun det bedste bliver udplukket til din pakke. Der vil løbende komme nye temaer ind og vi tager selvfølgelig også gerne imod tips og ideer.

Udover de fantastiske festpakker, udvider vi også med et sortiment med udlejning af diverse udstyr. Dette vil give jeres fest det sidste touch!

Det er mig en fornøjelse at byde jer velkommen til vores univers af glæde og fest.

Vi taler dansk

Wir sprechen Deutsch

We speak english


Festlige hilsner 

Natascha S.

 

 

Luksusfester

Vibevej 44, 7451 Sunds

+45 3096 1203 (12-14 i hverdagen)

webshop@luksusfester.dk

CVR-nr.: 37176982

Introduktion Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.   Læs mere

Scroll Up
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen