Fri fragt over 499,-

Levering 1-3 hverdage

Candy Bar (Leje)

Beskrivelse

Skab en magisk fest for de små mirakler. -eller hvem siger at man skal være lille for at spise slik?

Candy baren er en eye-catcher til din næste fest og man kan pynte den lige som man har lyst. Vi tilbyder selvfølgelig at pynte den for jer, eller kombinere den sammen med noget ekstra pynt eller en temafest. Få et uforpligtende tilbud!

 

Candy baren er lavet af MDF plader og tåler kun at stå indendørs. 

Mål: h:199cm, B:133cm, D:73cm

OBS! Kan lejes fra september 2021 (Booking kan derved først ske fra september, dog kan man blive skrevet op allerede nu)

 

  • Lejetid maks. 2 døgn
  • Lejetid 1 døgn 900,-
  • ekstra døgn 500,-
  • Tilkøb leje af slik krukker 150,- pr. lejetid

Kørsel 4kr pr. km (Sunds & Herning omegn, gratis ) Vær opmærksom på at vi som ekstra service kun tager kørsel frem & tilbage. Dvs. det ganges med 2, ikke med 4.

Kontakt os for leje

Introduktion Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.   Læs mere

Scroll Up
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen